fbpx UA-101863517-1
  • +4 0724 500 717

Finantari

Tu conduci, noi facem restul !

Finantare fara TVA (Credit extern)
Avans de la 10% si pana la 3 luni rate de gratie

Echipa Top Trucks va pune la dispozitie o solutie de finantare de tip credit, cu rate in Euro fara TVA, cu dobanda fixa sau variabila pentru diferite tipuri de bunuri (autotractoare, autoturisme, vehicule comerciale, camioane, semiremorci, autobuze, autocare, utilaje, echipamente, etc). Varianta de finantare fara TVA (Credit extern) se poate oferi doar firmelor cu activitate de minim 12 luni.
Avansul porneste de la 10%,in functie de situatia financiara a societatii dumneavoastra.
Oferim condiţii personalizate de finanţare în cazul unui numar mare de echipamente de transport.
Cu ajutorul nostru economisiți timp și bani!

Vreți să cumpărați un bun selecționat atent din multitudinea de oferte din toată Europa și să beneficiați de simplificarea procesului de finanțare (leasing/credit) în doar câțiva pași?

Sunați-ne imediat! Nu vă costă nimic!

La telefon vă așteaptă consultantul Top Trucks – consilierul dumneavoastra personal care să vă dea toate informațiile necesare legate:
- de specificațiile și dotările bunului din oferta aleasă
- de pașii necesari achitării avansului sau plății integrale
- de variantele simplificate de cumpărare prin leasing/credit
- de alte oferte de la partenerii noștri din Europa, oferte axate pe gama de prețuri dorite de Dv. și pe domeniul de lucru al utilajului/bunului din necesarul Dv.

Beneficiați gratuit și de consiliere directă între Dv. si partenerii noștri din comunitatea Europeană, consultanții noștri discutând întrebările/problemele ridicate de Dv in limba maternă a partenerilor noștri din Europa.

Experiența și clienții care deja au cumparat de la noi ne recomandă să găsiți prin Top Trucks oferta cea mai bună și la prețul cel mai convenabil pentru Dv. din piața auto. Sunt multe situații neplacute care pot fi evitate prin soluțiile profesionale oferite de echipa Top Trucks.

După clarificarea detaliilor legate de alegerea bunului, noi ne ocupăm de tot procesul de achiziție, de la obținerea finanțării până la intrarea bunului în posesia Dv.

Avem parteneriate cu băncile din România și oferim finanțare prin Leasing financiar și credit fara tva pentru *persoane juridice (firme noi sau cu activitate) și pentru persoane fizice.

* Pentru firmele cu activitate sub un an, avansul începe de la 30% și vechimea bunului trebuie să aibă maxim 3 ani de la data primei înmatriculări.

Perioada de finantare la vehicule, se determina in functie de luna si anul primei inmatriculari si nu trebuie sa depaseasca 9-10 ani la sfarsitul perioadei de finantare.

Care sunt beneficiile tale:

Sunteti proprietar din momentul achizitiei

Orice cheltuiala rezultata de pe urma contractului de credit, este deductibila in condițiile legii

Nu platesti T.V.A fiind vorba de o achiziție intra-comunitara

Poți alege valoarea avansului, durata perioadei de finantare, sau va putem face o oferta adaptata dupa nevoile si posibilitatile companiei dumneavoastra

Ai acces imediat la folosinta bunului

Nu se solicita garantii suplimentare(imobiliare/mobiliare)

Beneficiezi de asigurari in conditii avantajoase

Rambursarea anticipata se poate face oricand pe parcursul contractului

Leasing Financiar

Calea cea mai simpla spre bunul visat Avans de la 10% si pana la 3 luni rate de gratie

Perioada de finantare la vehicule, se determina in functie de luna si anul primei inmatriculari si nu trebuie sa depaseasca 9-10 ani la sfarsitul perioadei de finantare.
Daca ai o afacere in dezvoltare, sau abia ti-ai inceput activitatea, Top Trucks iti ofera solutii avantajoase de leasing financiar, prin care poti achizitiona usor si rapid pentru firma ta autovehicule, echipamente, utilaje sau alte bunuri, cu plata in rate. Acordarea acestor produse se poate face intr-o perioada care se potriveste nevoilor tale de dezvoltare si se adreseaza atat societatilor comerciale, cat si PFA-urilor sau celor care au o profesie liberala. La finalul contractului de leasing, clientul devine proprietarul bunurilor.

Care sunt beneficiile tale:

Ai access imediat la folosinta bunului

Orice cheltuiala rezultata de pe urma contractului de leasing, este deductibila in conditiile legii

Poti alege valoarea avansului, durata perioadei de finantare si periodicitatea ratelor dupa nevoile si posibilitatile companiei tale

Nu se solicita garantii suplimentare

Documentarea este simplificata iar preaprobarea este rapida

Inmatricularea bunurilor cu numere preferentiale

T.V.A.-ul se plateste de-a lungul intregii perioade de leasing si este deductibil in conditiile legii

Obtinerea duplicatelor certificatelor de inmatriculare si a placutelor de inmatriculare pierdute (contra cost)

×
Salut sunt Laurentiu!
+40724500717
office@top-trucks.ro